Biografie

[vc_row full_width=”stretch_row” full_height=”yes” columns_placement=”top” css=”.vc_custom_1498329238987{background: #7f057f url(http://josesep.eu/wp-content/uploads/2014/09/biografie.jpg?id=98) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” el_id=”biografie”][vc_column][vc_custom_heading text=”Biografie” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1498324497163{padding-bottom: 50px !important;}”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_single_image image=”517″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_border”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][vc_column_text el_class=”dark”]

Feest, gezelligheid, meezingen, dansen zijn een aantal steek woorden die op deze zangeres van toepassing zijn.

José weet met haar frisse en sprankelende persoonlijkheid, helder stemgeluid en krachtige uitstraling een groot publiek te boeien.

Door het hoge feestgehalte in haar muziek zet zij menig feestzaal, kroeg en feesttent op z’n kop. Als een olievlek breidt zij haar podia uit. Overal worden haar nummers luidkeels meegezongen.

José studeerde zang aan de Academie voor Lichte muziek in Hilversum o.l.v. John de mol sr. Zij volgde de musicalopleiding van Edward Hoepelman in Tilburg en doorliep diverse trainingen op gebied van zang/dans en entertainment.

In haar muzikale loopbaan stond zij op tal van podia in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, en Duitsland. Ook is zij regelmatig in opnamestudio’s te vinden als sessiezangeres bij producties. Wellicht herkent U haar stem ook van diverse radiocommercials.

Bekend van de kroegen hits ‘Ik weet dat er een ander is’, ‘Adios Amor’, ‘Luister nou even’ en ‘In de nacht ben jij gekomen’ waarmee zij maar liefst 9 weken in de Oranje TOP 30 stond.

Te zien in Hart voor Muziek, MENT TV en op het gezelligste feest van Nederland: DUTCHVALLEY.

José trad o.a. op bij de opwarming van het MEGA PIRATEN FESTIJN in het Gelredome in Arnhem en dit voorjaar op de aftrap van het festivalseizoen: PAASPOP.
Laat haar optreden uw feest zijn!!!!

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]